Internacional

Consultoria a Brussel·les

Aquest projecte va començar el 2015, des d’aquell moment el contacte amb la capital europea ens ha donat múltiples sinergies i ha obert les possibilitats de col·laboració amb despatxos locals.

Actualment oferim serveis jurídics tant per a clients residents a l’Estat Espanyol, com per a clients i professionals residents a Bèlgica, Holanda i Alemanya a través dels professionals en col·laboració.

L’accessibilitat, experiència i la sòlida formació que oferim són garantia d’un suport jurídic de primera qualitat tant per a clients particulars com per a perfils professionals que multipliquen les oportunitats de créixer o satisfer necessitats jurídiques en l’àmbit europeu.

La mobilitat intereuropea ens fa habituals consultes per la planificació patrimonial, de successions i matrimonial. Cal conèixer l’abast de normes europees aprovades i la fiscalitat nacional de cada Estat a l’hora de prendre decisions.

Periòdicament participem en formacions, conferències i seminaris, com els seminaris organitzats per ERA (Academy of European Law) a Trier (Alemanya), per l’ULB i Avocats.be a Brussel·les i Louvain-la-Neuve.

Consultoria a Bèlgica d'Eva Mas

"*" indicates required fields

Nom*
Cognom*

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i hi aplica la política de privacitat i les condicions de servei de Google.