Consultoria

LA CONSULTORIA

Aquest Despatx va començar el seu camí a Barcelona l’any 2000, actualment compta amb una llarga trajectòria professional i la seva pràctica s’ha anat estenent a altres territoris, bastint una xarxa consolidada de col·laboradors professionals local, tant al Territori Espanyol com en altres països europeus.
Al nostre despatx trobarà el suport humà i professional que necessita per resoldre qualsevol qüestió o assessorament jurídic.

Oferim una visió simultània local i internacional dels serveis jurídics que oferim, des del coneixement de proximitat de les relacions jurídiques que cada dia requereixen serveis més globals en un món interconnectat i multicultural.

Prestem una atenció especial a les relacions privades interpersonals quan hi conflueixen diferents llengües, nacionalitats i legislacions d’aplicació; tenim en compte la complexitat d’aquestes situacions per tal d’aconsellar, guiar i orientar de forma eficaç.

Busquem sempre les millors solucions exclusivament en interès dels nostres clients, oferint transparència, experiència, professionalitat, coneixements i tota la nostra xarxa de contactes professionals.

Agraïm la confiança que ens han fet els nostres clients tots aquests anys, que ens ha ajudat a créixer i que ens ha motivat sempre a continuar i a trobar nous objectius, conjunts i individuals, motiu pel qual esperem poder seguir caminant amb ells molts anys.

Professionalitat, proximitat i solucions jurídiques per totes les vostres qüestions

Col·laboracions

En el complex món del dret, la col·laboració entre professionals de diversos àmbits és clau per a proporcionar un servei jurídic integral. Com a advocada, estic compromesa a oferir la millor assistència legal possible, i per això he establert relacions de col·laboració amb experts de diverses disciplines, des del notariat fins a l’enginyeria.

Aquestes aliances em permeten comprendre millor els casos des de diverses perspectives i proporcionar una assessoria jurídica més completa i adaptada a les necessitats específiques de cada client. Al mateix temps, les meves col·laboracions reforcen la meva capacitat per gestionar casos complexos i asseguren que cada client rebi el millor servei possible.

PrimaLex Cabinet d'Avocats

"*" indicates required fields

Nom*
Cognom*

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i hi aplica la política de privacitat i les condicions de servei de Google.